Skip to navigation

Tvorba webových stránek a prezentace firmy na internetu Company Logo

Staňte se dobře viditelnou firmou díky sociálním sítím!

akvarel Sociální sítě

V dnešní době moderních technologií je třeba využívat sílu internetu, zejména sociálních sítí. Nezaspěte pokrok a využijte potenciál, který se pro Vaši firmu a značku skrývá na Facebooku, Instagramu, Youtube, LinkedIn, či Twitteru.

Na sociálních sítích často lidé tráví čas proto, aby překonali své osamění. Pokud člověk dělá rád svou práci, má několik opravdových blízkých přátel, má dobrý partnerský vztah, nebo dokonce vychovává děti, jeho aktivita na sociálních sítích bývá minimální. Leč osamělých je na světě mnoho...

Zaměřujeme se primárně na Facebook, Instagram, Twitter a LinkedIn marketing. Máme však zkušenosti i s ostatními sítěmi a pokud budete mít zájem, pomůžeme Vám s nimi.

Potenciál dnešních sociálních médií (sítí)

Na sociálních sítích oslovíte přesně tu cílovou skupinu nových zákazníků, kterou potřebujete. Díky tomu budujete brand awareness (povědomí o značce) a svou fanouškovskou základnu (sympatizujících s Vámi).

Facebook

Víte, že je tam 6.5 milionu Čechů? To jsou takřka všichni dospělí lidé včetně řady seniorů. Facebook Vám umožní udělat dobré firemní promo zdarma. Pokud si připlatíte za cílenou propagaci svých příspěvků na Váš segment potenciálních zákazníků (funguje to dobře), setkáte se zpravidla s nárůstem zájmu o Vaše služby.

Facebook hojně využívají politici pro přímé oslovování voličů, zvláště ti, kteří se chtějí vyhnout nepříjemným otázkám novinářů. Na Facebooku musíte mít pro jeho smysluplné používání založen osobní profil. Dále si tam můžete založit firemní stránku. Také si můžete založit diskusní skupinu pro fanoušky Vašeho produktu a firmy.

Instagram

Instagram je nejpopulárnější sociální médium u mladých do čtyřiceti let. Proč je u nich populárnější než Facebook asi pochopí jen ti, kdo s ním mají zkušenost. Je hodně zaměřený na fotografie a jejich úpravy. Instagram je dítětem facebooku, jedna firma, jeden majitel. Co myslíte, není světová mediální moc koncentrována až nebezpečně v jedněch rukách...?

Instagram jako marketingový nástroj funguje stejně dobře jako Facebook (pro každého, kdo s ním trochu umí). Jeho používanost je dána hodně tím, že je primárně určen pro mobilní telefony. Mladí lidé je hodně používají, vidíme to kolem sebe, stačí vyjít na ulici...

Co Vám můžeme nabídnout?

Vysvětlili jsme dobře, jaký potenciál se skrývá ve firemní aktivitě na sociálních sítích? Další Váš postup můžeme probrat osobně. Domluvte si úvodní schůzku zdarma! Jsme zvědaví, copak to přinese a věříme, že Vy také.

Budování firemní identity
Sdílet stránku na Facebook

vobart.cz
The author of the artistic decorations on this website is Vladimir Vobornik